Vježbanje u teretani

Uz malo napora do zadovoljstva izgledom

Svi poznajemo bar jednu osobu koja nije zadovoljna svojim izgledom. Kad je problem u kosi, trepavicama ili lošem tenu, odeš na frizuru, kozmetičaru ili se jednostavno našminkaš. Međutim, kad je problem višak kilograma, opuštena koža, manjak kondicije, to već zahtijeva veći angažman, disciplinu i vrijeme.

Želiš učvrstiti tijelo, izgubiti višak kilograma i oblikovati tijelo, ali opet ne znaš da li je teretana pravi izbor za tebe ili pak neki oblik grupnog treninga?
Jako puno žena pokušava  figuru dovesti u red raznim dijetama i nekim oblikom kardio treninga. Nakon upisa u teretanu, obično se uputimo ravno na traku za trčanju ili bicikl na kojima se znojimo nekih 30 – 45 minuta. To su uglavnom kratkoročni rezultati koji ne donose neke uspjehe. 

teretana, vježbanje

Uz ove vježbe ćete  sagorjeti tjelesnu masnoću, ali nećete puno napraviti po pitanju oblikovanja mišića. Mnoge iskusne žene koje su u teretani ostavile litre znoja, znaju na koji način do utegnutih mišića, pločica na trbuhu, isklesanih ruku i stražnjice. Magična riječ je – bučice ili utezi. Naravno kombiniranje s kardio treningom i ostalim stvarima kojih se morate pridržavati, olakšat će vam misiju i zadani cilj. Bez upornosti i discipline ništa. 

ponudadana, teretana

Unos dovoljnih količina vode, adekvatna prehrana, suzdržavanje od nezdravih namirnica će naravno isto samo ubrzati i poboljšati cijeli proces. Vi se odlučite, to je sve što morate, a mi dogovaramo treninge i značajne popuste kako bi se što prije doveli u formu. Sretno! 

  Prethodni članak Sljedeći članak